2021-03-16 08:54:30• hírek • Közlemény

Folytatják az útkorszerűsítést

Folytatódik a téli időszak alatt felfüggesztett útkorszerűsítés Béltek – Béltekfürdő – Dobra – Nántű – Szilágykorond – Bogdánd – Hadad – Szilágy megye határa szakaszon.

A Szatmár Megyei Tanács vezetősége hétfőn találkozott az érintett települések polgármestereivel és a munkálatok kivitelezőinek képviselőivel is, majd kiadta a munkálatok újraindításáról szóló rendeletet.

A találkozón Pataki Csaba tanácselnök és Ioan Rus alelnök ragaszkodtak a teljesítési ütemterv szigorú betartásához, a késésben lévő munkák mihamarabbi elvégzéséhez, hogy a munkálatok a szerződésben meghatározott határidők szerint haladjanak.

A mintegy 38 km hosszúságú szakasz két országútat is összeköt majd, megkönnyítve ezáltal a Zilah – Kolozsvár, illetve Nagybánya irányába történő utazást.

Mindemellett a korszerűsített útnak köszönhetően könnyebben lesznek megközelíthetőek a térség turisztikai látványosságai, így például a bélteki és dobrai pincészetek, a bélteki strand, valamint a hadadi Dégenfeld és Wesselényi kastélyok is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: